Målselv bibliotek

Norsk julemat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk julemat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.568 S
Eier
  • Målselv
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2006
Noter
  • Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 82-04-10996-2
  • 978-82-04-10996-5
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1 
*001190077
*008                      a     0    10nob 2
*015  $a0172892$bBIBBI
*020  $a82-04-10996-2$bib.$cNkr 227.00
*020  $a978-82-04-10996-5
*08231$a641.568$zh$25
*090  $bq$c641.568$dS
*100 0$aStrømstad, Aase$d1931-$jn.$wStrømstad, Åse
*24510$aNorsk julemat$cAase Strømstad ; innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen ; foto: Mona Gundersen og Astrid Hals
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2006
*300  $a162 s.$bkol. ill.
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aØnsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
*650 1$aJulemat$0matlaging$1641.568$2BS$9nor
*700 0$aGundersen, Mona$efotogr.$jn.
*700 0$aHals, Astrid$efotogr.$jn.
*850  $aMålselv
*950 0$aMatlaging$xJul$zJulemat$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til