Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Her til lands har vi en god tradisjon på å utnytte råvarene som finnes i naturen. I denne boken har forfatterne tatt utgangspunkt i viltkjøtt og salt- og ferskvannsfisk. Her finnes både klassiske norske retter, samt oppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken. Kapitlene er sortert etter arter, saltvann, ferskvann og dyr. Forfatterne er kjente i jeger- og sortsfiskemiljøet, og har en felles matspalte i bladet "Jakt og fiske".
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001194065
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0219326$bBIBBI
*020 $a978-82-04-12985-7$bib.$cNkr 379.00
*08231$a641.691$zh$25
*08231$a641.692$25
*096 $a641.691 H
*100 0$aHansen, Finn Edvin$d1953-$jn.
*24510$aVilt og fisk på menyen$cFinn Edvin Hansen og Ole Kirkemo ; foto: Synøve Dreyer
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2008
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aHer til lands har vi en god tradisjon på å utnytte råvarene som finnes i naturen. I denne boken har forfatterne tatt utgangspunkt i viltkjøtt og salt- og ferskvannsfisk. Her finnes både klassiske norske retter, samt oppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken. Kapitlene er sortert etter arter, saltvann, ferskvann og dyr. Forfatterne er kjente i jeger- og sortsfiskemiljøet, og har en felles matspalte i bladet "Jakt og fiske".
*650 2$aFiskeretter$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*650 1$aVilt$0matlaging$1641.691$2BS$9nor
*700 0$aKirkemo, Ole$d1955-$emedforf.$jn.
*700 0$aDreyer, Synøve$d1967-$efotogr.$jn.
*850 $aMålselv
*950 0$aFisk$zFiskeretter$0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening