Forfatter
Tittel Matskikker og årstidene: oppskrifter og historie
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Norske mattradisjoner er en av våre viktigste kulturarver som vi kan la oss inspirere av. Det finnes et utall oppskrifter på tradisjonsmat # hver landsdel, bygd og slekt har sine matgenerasjoner som er videreført fra én generasjon til den neste. Forfatterne av denne boka har tatt del i arven som de hadde igjen fra sine mødres og bestemødres kjøkken og gir den videre til leserne. Boken inneholder oppskrifter og gir innblikk i noen av de norske matvaretradisjonene. Temaene er for eksempel safting og sylting, brødets historie, spekemat, sommerbær, vårmat og samiske retter.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001195850
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0243215$bBIBBI
*020 $a978-82-584-0601-0$bib.$cNkr 380.00
*08231$a641.59481$zh$25
*096 $a641.59481 S
*100 0$aSolstad, Janne Hvitsand$d1964-$jn.
*24510$aMatskikker og årstidene$boppskrifter og historie$cav Janne Hvitsand Solstad og Sissel Kvistad Sundby
*260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c2008
*300 $a207 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aNorske mattradisjoner er en av våre viktigste kulturarver som vi kan la oss inspirere av. Det finnes et utall oppskrifter på tradisjonsmat # hver landsdel, bygd og slekt har sine matgenerasjoner som er videreført fra én generasjon til den neste. Forfatterne av denne boka har tatt del i arven som de hadde igjen fra sine mødres og bestemødres kjøkken og gir den videre til leserne. Boken inneholder oppskrifter og gir innblikk i noen av de norske matvaretradisjonene. Temaene er for eksempel safting og sylting, brødets historie, spekemat, sommerbær, vårmat og samiske retter.
*650 1$aMatlaging$zNorge$1641.5942$2BS$9nob
*700 0$aSundby, Sissel Kvistad$d1961-$emedforf.$jn.
*850 $aMålselv
*900 0$aHvitsand Solstad, Janne$zSolstad, Janne Hvitsand$9nor
*900 0$aKvistad Sundby, Sissel$zSundby, Sissel Kvistad$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening