Forfatter
Tittel Lag på lag: bløtkaker og andre kremkaker
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Det er alltid en grunn til å lage, servere og spise kremkaker. I denne boken har forfatteren samlet oppskrifter på bløtkaker med fyll til mange slags fester og spesielle sammenkomster. Kapitlene er delt i vår-, sommer, høst- og vinterkaker, klassiske bløtkaker, grunnoppskrifter og kakepynt og dekorasjoner. Hun er spesielt opptatt av gode og gjerne økologiske varer, ekte vanilje, ren marsipan, friske egg osv. Oppskriftene er gjennomgått av konditor Sverre Sætre.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001195893
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0241244$bBIBBI
*020 $a978-82-02-29189-1$bib.$cNkr 285.00
*041 $hdan
*08231$a641.865$zh$25
*096 $a641.865 K
*100 0$aKlinken, Katrine$jd.
*24510$aLag på lag$bbløtkaker og andre kremkaker$cKatrine Klinken ; [oversettelse: Kirsten Tofthagen]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2009
*300 $a143 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aDet er alltid en grunn til å lage, servere og spise kremkaker. I denne boken har forfatteren samlet oppskrifter på bløtkaker med fyll til mange slags fester og spesielle sammenkomster. Kapitlene er delt i vår-, sommer, høst- og vinterkaker, klassiske bløtkaker, grunnoppskrifter og kakepynt og dekorasjoner. Hun er spesielt opptatt av gode og gjerne økologiske varer, ekte vanilje, ren marsipan, friske egg osv. Oppskriftene er gjennomgått av konditor Sverre Sætre.
*650 1$aKaker$0matlaging$1641.865$2BS$9nor
*700 0$aTofthagen, Kirsten$eovers.$jn.
*850 $aMålselv
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening