Tittel Damms store bakebok: over 400 oppskrifter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Undertittel hentet fra omslaget
Boken inneholder over 400 oppskrifter på ulike bakverk, fra brød, lefser og paier til bløtkaker og konfektkaker. Boken inneholder også råd og oppskrifter for allergikere som ikke tåler gluten, melkeprodukter, egg eller sukker. Har bakeleksikon, oppskrift- og emneregister og omregningstabell for mål og vekt.
Innbundet
ISBN 82-496-0973-5 978-82-496-0973-4
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*001234367
*008030614s2003 ar 0 nob 9
*020 $a82-496-0973-5$bib$c329.00
*020 $a978-82-496-0973-4$bib$c329.00
*025 $a9788249609734
*038 $gSD: Midlertidig utsolgt
*040 $aDen norske Bokdatabasen AS
*078 $aKokebøker$b31010
*079 $aOvers. sakpr. voksne. Mat drikke$b326
*08230$a641.8$zh
*096 $a641.8 D
*24500$aDamms store bakebok$bover 400 oppskrifter
*250 $a1. utg., 3. oppl.
*260 $aOslo$bDamm$c2003$fCappelen Damm AS$g2004
*300 $a320 s.$bIllustrert$d0 g.
*500 $aUndertittel hentet fra omslaget
*511 $aove Sæterdal, Inger-Johanne
*520 $aBoken inneholder over 400 oppskrifter på ulike bakverk, fra brød, lefser og paier til bløtkaker og konfektkaker. Boken inneholder også råd og oppskrifter for allergikere som ikke tåler gluten, melkeprodukter, egg eller sukker. Har bakeleksikon, oppskrift- og emneregister og omregningstabell for mål og vekt.
*591 $aInnbundet
*594 $abm
*595 $aBokmål
*650 $aBakverk
*655 $vKokebøker
*70010$aSæterdal, Inger-Johanne$eoversetter$jNorge
*7650 $esve$tRutiga bakboken
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening