Tittel Mat og helse i skolen: en fagdidaktisk innføring
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken omhandler spørsmål som angår undervisningen i faget mat og helse. Hva skal undervisningen innholde, hvordan skal den gjennomføres og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene kan være både normative, deskriptive og analytiske. Boken er delt opp i emnene helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur og fagdidaktiske refleksjoner. Bidragene kommer fra sterke fagpersoner på området.
Har bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, noter, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001362nam 22002411 450
*001289095
*00520110303234400.0
*008 2009 a 0 00nob 2
*015 $a0249209$bBIBBI
*020 $a978-82-450-0824-1$bh.$cNkr 429.00
*08231$a372.82$zh$25
*096 $a372.82 M
*24500$aMat og helse i skolen$ben fagdidaktisk innføring$cAsle Holthe og Britt Unni Wilhelmsen (red.)
*260 $aBergen$bFagbokforl.$c2009
*300 $a323 s.
*505 $aHar bibliografi, data om bidragsyterne, innholdsfortegnelse, noter, register
*520 $aBoken omhandler spørsmål som angår undervisningen i faget mat og helse. Hva skal undervisningen innholde, hvordan skal den gjennomføres og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene kan være både normative, deskriptive og analytiske. Boken er delt opp i emnene helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur og fagdidaktiske refleksjoner. Bidragene kommer fra sterke fagpersoner på området.
*650 1$aMatvarer og matlaging $xUndervisning$0før- og grunnskolen$1372.82$2BS$9nor
*700 0$aHolthe, Asle$d1960-$ered.$jn.
*700 0$aWilhelmsen, Britt Unni$d1939-$ered.$jn.
*850 $aLENVIK
*950 0$aHeimkunnskap$xUndervisning$zMatvarer og matlaging $9nor
*950 0$aSkolekjøkken$xUndervisning$zMatvarer og matlaging $0før- og grunnskolen$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening