Forfatter
Tittel Hel ved : alt om hogging, stabling og tørking - og ved fyringens sjel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Lars Mytting tegner i denne boken et bilde av norsk ved fyringstradisjon. Dette er en tradisjon der generasjon etter generasjon har brakt videre kunnskapen om hva som gir den beste ved en, hvordan ved en skal stables for å tørke godt og hva slags ovn som gir den beste varmen. Mytting har oppsøkt noen av landets kaldeste strøk og tatt kontakt med ved fyrere og ved hoggere. Boken har forord av Roy Jacobsen.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001026nam 22002051 450
*001296464
*00520110805070000.0
*008 2011 a 0 00nob 2
*015 $a0271209$bBIBBI
*020 $a978-82-489-1049-7$bib.$cNkr 399.00
*08231$a662.65$zh$25
*090 $c662.65$dM
*1000 $aMytting, Lars$d1968-$jn,
*24510$aHel ved $balt om hogging, stabling og tørking - og ved fyringens sjel$cLars Mytting
*260 $aOslo$bKagge$ccop. 2011
*300 $a156 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*520 $aLars Mytting tegner i denne boken et bilde av norsk ved fyringstradisjon. Dette er en tradisjon der generasjon etter generasjon har brakt videre kunnskapen om hva som gir den beste ved en, hvordan ved en skal stables for å tørke godt og hva slags ovn som gir den beste varmen. Mytting har oppsøkt noen av landets kaldeste strøk og tatt kontakt med ved fyrere og ved hoggere. Boken har forord av Roy Jacobsen.
*6501 $aVed $0brennstoffteknikk$1662.65$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening