Forfatter
Tittel Glutenfri mat godt og sunt: gjærbakst og kaker
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder mer enn 265 glutenfri e oppskrifter på gjærbakst og kaker. Blant oppskriftene finnes også oppskrifter uten gjær, uten egg, uten melk og oppskrifter naturlig fri for gluten. Bokens første del inneholder fakta og opplysninger fra erfarne spesialister, og har praktiske råd som gjør hverdagen lettere for de med cøliaki. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00130423
*008071012 a 0 00nob 2
*015 $a0184220$bBIBBI
*020 $a978-82-7917-029-7$bib.$cNkr 298.00
*08231$a641.5631$zh$25
*08231$a616.39$25
*090 $c641.5631$dR
*096 $a641.5631 R
*100 0$aRolfsen, Else Lill Münter$d1944-$jn.
*24510$aGlutenfri mat godt og sunt$bgjærbakst og kaker$cElse Lill Münter Rolfsen, Ruth Solheim Aag ; utgitt i samarbeid med Norsk Cøliakiforening (NCF)
*260 $aOslo$bKolibri$ccop. 2007
*300 $a277 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken inneholder mer enn 265 glutenfri e oppskrifter på gjærbakst og kaker. Blant oppskriftene finnes også oppskrifter uten gjær, uten egg, uten melk og oppskrifter naturlig fri for gluten. Bokens første del inneholder fakta og opplysninger fra erfarne spesialister, og har praktiske råd som gjør hverdagen lettere for de med cøliaki. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
*650 1$aGlutenfri kost $0matlaging$1641.5631$2BS$9nor
*650 2$aCøliaki$0sykdommer$1616.39$2BS$9nob
*700 0$aAag, Ruth Solheim$emedforf.$jn.$wÅg, Ruth Solheim
*710 $aNorsk cøliakiforening
*850 $aLENVIK
*900 0$aMünter Rolfsen, Else Lill$zRolfsen, Else Lill Münter$9nor
*900 0$aSolheim Aag, Ruth$zAag, Ruth Solheim$9nor
*910 0$aNCF$zNorsk cøliakiforening$9nor
*950 0$aCøliaki$xErnæring$zGlutenfri kost $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening