Forfatter
Tittel Tøff mat for gutter og jenter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter "Fristende mat for små kokker" har mange oppskrifter på retter som er morsomme å lage og kjempegode å spise. Her finner man alt fra minipannekaker, pastasalat og lammekebab til banankake, brownies og fruktis. Alle oppskriftene presenteres trinn for trinn med fargebilder og enkel tekst. Man lærer de viktige grunnteknikkene som er nøkkelen til god mat - alt fra å mose og marinere til å koke og bake. Her er det over 50 oppskrifter å velge mellom , så de fleste burde finne noe som frister!
1. norske utg.: Oslo: Damm, 2005 med tittel: Fristende mat for små kokker
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001477nam 22002771 450
*001337032
*00520110303234500.0
*008 2011 j 0 00nob 2
*015 $a0266136$bBIBBI
*019 $ab,bu$bl
*020 $a978-82-02-34074-2$bib.$cNkr 99.00
*041 $heng
*08231$a641.512$zh$25
*090 $bq$c641.512$dI
*100 0$aIbbs, Katharine
*24010$aDK children's cookbook
*24510$aTøff mat for gutter og jenter$cKatharine Ibbs ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Bente-Lill Øygard : foto: Howard Shooter
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300 $a128 s.$bkol. ill.
*503 $a1. norske utg.: Oslo: Damm, 2005 med tittel: Fristende mat for små kokker
*505 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520 $a"Fristende mat for små kokker" har mange oppskrifter på retter som er morsomme å lage og kjempegode å spise. Her finner man alt fra minipannekaker, pastasalat og lammekebab til banankake, brownies og fruktis. Alle oppskriftene presenteres trinn for trinn med fargebilder og enkel tekst. Man lærer de viktige grunnteknikkene som er nøkkelen til god mat - alt fra å mose og marinere til å koke og bake. Her er det over 50 oppskrifter å velge mellom , så de fleste burde finne noe som frister!
*574 $aOriginaltittel: DK Children's cookbook
*650 1$aMatlaging$xFor barn$1641.512$2BS$9nor
*700 0$aShooter, Howard$efotogr.
*700 0$aØygard, Bente-Lill$eovers.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening