Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Helgekosen er i fokus i denne kokeboken. Her finner vi oppskrifter på tex mex-oppskrifter og pizzaer, fingermat og tapas, asiatisk mat, kylling, sushi, biff, fisk og skalldyr. Forfatteren slår også et slag for gode gamle klassikere som fonduegryten. Boken inneholder også oppskrifter på forretter, desserter og snacks. Jørgen O. Grann har tidligere skrevet bøkene "Digg" (2004), "Fast Food" (2006) og "Fôr" (2008).
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001116nam 22002411 450
*001337493
*00520120927070000.0
*008 2012 a 00nob 2
*015 $a0285001$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-516-5572-9$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.5$zh$25
*090 $c641.5$dG
*096 $a641.5 G
*100 0$aGrann, Jørgen O.$jn.
*24510$aDigg på fredag$cJørgen O. Grann ; foto: Jo Michael
*260 $aOslo$bSchibsted$c2012
*300 $a157 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aHelgekosen er i fokus i denne kokeboken. Her finner vi oppskrifter på tex mex-oppskrifter og pizzaer, fingermat og tapas, asiatisk mat, kylling, sushi, biff, fisk og skalldyr. Forfatteren slår også et slag for gode gamle klassikere som fonduegryten. Boken inneholder også oppskrifter på forretter, desserter og snacks. Jørgen O. Grann har tidligere skrevet bøkene "Digg" (2004), "Fast Food" (2006) og "Fôr" (2008).
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aMichael, Jo$d1964-$efotogr.$jn.
*850 $aLENVIK
*950 0$aKokebøker$zMatlaging$9nor
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening