Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boken forteller tørrfiskens historie, kulturen, tørrfiskeproduksjon og næring samt kunnskap om hvilket sesongbetont liv dette fører med seg. Boken inneholder oppskrifter og matopplevelser knyttet til råvaren. Her får man blant annet se hvordan tørrfisken forvandles til både fantasifulle og tradisjonelle retter. Leseren tas også med til miljøet rundt fiske- og tørrfiskproduksjonen og til tørrfiskfestivalen i Badalucco.
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001217nam 22002411 450
*001337503
*00520110303234300.0
*008 2008 a 0 00nob 2
*015 $a0240061$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-763-1098-6$bib.$cNkr 398.00
*08231$a641.692$zh$25
*096 $aq641.692 R
*100 0$aRenaa, Sven Erik$d1971-$jn.
*24510$aTørrfisk til begjær$cSven Erik Renaa, Henry Notaker, Ulla Westbø
*260 $aOslo$bMessel$ccop. 2008
*300 $a128 s.$bkol. ill.
*505 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser
*520 $aDenne boken forteller tørrfiskens historie, kulturen, tørrfiskeproduksjon og næring samt kunnskap om hvilket sesongbetont liv dette fører med seg. Boken inneholder oppskrifter og matopplevelser knyttet til råvaren. Her får man blant annet se hvordan tørrfisken forvandles til både fantasifulle og tradisjonelle retter. Leseren tas også med til miljøet rundt fiske- og tørrfiskproduksjonen og til tørrfiskfestivalen i Badalucco.
*650 1$aTørrfisk$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*700 0$aNotaker, Henry$d1941-$emedforf.$jn.
*700 0$aWestbø, Ulla$d1969-$emedforf.$jn.
*850 $aLENVIK
*900 0$aRenå, Sven Erik$zRenaa, Sven Erik$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening