Forfatter
Tittel Sannheten på bordet: det du ikke får vite om maten din
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken undersøker Nils Chr. Geelmuyden norsk matvareproduksjon på alle nivåer. Han ser på produsenter, råvarer, leverandører og etatene som skal sørge for at vi unngår skadelig mat. Ifølge forfatteren er resultatet en avsløring av graverende forhold som kan ha betydning for menneskers helse og for dyrevelferden. Boken er ment å være en hjelp til hvilken mat du skal velge. Her diskuteres blant annet produksjon av kjøtt, fisk og brød, sprøytemidler, genmodifisering og hormonbehandling.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001125nam 22002051 450
*001340693
*00520130926070000.0
*008 2013 a 00nob 2
*015 $a0340996$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-42188-5$bib.$cNkr 349.00
*08231$a363.192$zh$25
*096 $a363.192 G
*100 0$aGeelmuyden, Niels Chr.$d1960-$jn.
*24510$aSannheten på bordet$bdet du ikke får vite om maten din$cNiels Christian Geelmuyden
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a314 s.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken undersøker Nils Chr. Geelmuyden norsk matvareproduksjon på alle nivåer. Han ser på produsenter, råvarer, leverandører og etatene som skal sørge for at vi unngår skadelig mat. Ifølge forfatteren er resultatet en avsløring av graverende forhold som kan ha betydning for menneskers helse og for dyrevelferden. Boken er ment å være en hjelp til hvilken mat du skal velge. Her diskuteres blant annet produksjon av kjøtt, fisk og brød, sprøytemidler, genmodifisering og hormonbehandling.
*650 1$aMatsikkerhet$1363.192$2BS$9nob
*850 $aLENVIK
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening