Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken formidler Lars Lian enkle oppskrifter på smakfulle desserter og bakverk. Boken har fokus på hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer. Rettene har trinn-for-trinn-forklaringer som gjør det enkelt å følge oppskriftene. Lars Lian er konditormester og har mottatt en rekke priser. Han er også kjent fra matprogramserien Brimi & Lian på TV2 og kokkelandslaget.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00134746
*008100104 a 0 00nob 2
*015 $a0247224$bBIBBI
*020 $a978-82-8173-186-8$bib.$cNkr 199.00
*08231$a641.86$zh$25
*08231$a641.865$25
*096 $a641.86 L
*100 0$aLian, Lars$jn.
*24510$aSøtt for gud og hvermann$cLars Lian
*260 $a[Oslo]$bExlibriz$c2009
*300 $a239 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aI denne boken formidler Lars Lian enkle oppskrifter på smakfulle desserter og bakverk. Boken har fokus på hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer. Rettene har trinn-for-trinn-forklaringer som gjør det enkelt å følge oppskriftene. Lars Lian er konditormester og har mottatt en rekke priser. Han er også kjent fra matprogramserien Brimi & Lian på TV2 og kokkelandslaget.
*650 1$aDesserter$0matlaging$1641.86$2BS$9nob
*650 1$aDessertar$0matlaging$1641.86$2BS$9nno
*650 2$aKaker$0matlaging$1641.865$2BS$9nor
*850 $aLENVIK
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening