Loabága girjerádju - Lavangen bibliotek

Abbor
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Abbor
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 639.27 Ø
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1995
Noter
  • Originaltittel: Abborren Thiis. Orig.tit.: Abborren - från sjøn til festmåltiden. ISBN 82-529-1808-5 De finnes overalt, abborene: i innsjøer, elver, skogstjern og bekker. I sør og i nord lar de seg fange av såvel liten som stor - på nesten hvilket utstyr som helst. Boka beskriver fisken og fisket - og gir en rekke tips fortilberedningen. Her er om isfiske etter abbor, om fiske med spinner, jigger sluk og mark. Medforfatter Ulla Tham har en forkjærlighet for abboren som matfisk: den kan serveres på stranden eller til den fineste fest. Over 30 retter beskrives.
ISBN
  • 82-529-1808-5
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00001281 am  2200277   4500 
*001355645
*008                      a          00nob 2
*015  $a0074405$bBIBBI
*020  $a82-529-1808-5$bib.$cNkr 198.00
*041  $hswe
*08231$a641.69
*08231$a639.27$zh
*090  $c639.27$dØ
*100 0$aÖste, Bengt$d1927-$jsv.
*24010$aAbborren
*24510$aAbbor$cBengtÖste & Ulla Tham ; til norsk ved Inger Thiis
*260  $aOslo$bLandbruksforl.$c[1995]
*300  $a139 s.$bkol. ill.
*500  $aOriginaltittel: Abborren
*520  $aThiis. Orig.tit.: Abborren - från sjøn til festmåltiden. ISBN 82-529-1808-5 De finnes overalt, abborene: i innsjøer, elver, skogstjern og bekker. I sør og i nord lar de seg fange av såvel liten som stor - på nesten hvilket utstyr som helst. Boka beskriver fisken og fisket - og gir en rekke tips fortilberedningen. Her er om isfiske etter abbor, om fiske med spinner, jigger sluk og mark. Medforfatter Ulla Tham har en forkjærlighet for abboren som matfisk: den kan serveres på stranden eller til den fineste fest. Over 30 retter beskrives.
*650 2$0matlaging$1641.692$2BS
*650 1$1639.27$2BS
*650 2$aAbborretter$9nob
*650 1$aAbborfiske$9nob
*700 0$aTham, Ulla$eMedforf.$jsv.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til