Forfatter
Tittel Chef Ramzis arabiske kokebok
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne kokebok tar den internasjonalt kjente kokken Ramzi Choueiry for seg spesialiteter fra hele den arabiske verden. Her finner vi retter som falafel, tabbouli og hummus, i tillegg til mer ukjente retter. Han bruker mange av de lett tilgjengelige ingrediensene som er typiske i arabisk kokekunst, som for eksempel couscous, pinjekjerner, sesamfrø, auberginer og diverse krydder. Boken har oppskrifter på både norsk og arabisk.
Har innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001460 am 2200301 4500
*001361239
*008 a 00mul 2
*015 $a0283914$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8211-312-0$bib.$cNkr 399.00
*041 $aaranob$haraswe
*08231$a641.595692$zh$25
*096 $aq641.595692 C
*100 0$aChoueiry, Ramzi$d1971-$jliban.
*24510$aChef Ramzis arabiske kokebok$ctekst Bo Masser ; foto Bruno Ehrs ; form Lisa Kullberg ; oversettere: Bente-Lill og Terje Øygard
*260 $a[Oslo]$bVega$c2012
*300 $a165 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aI denne kokebok tar den internasjonalt kjente kokken Ramzi Choueiry for seg spesialiteter fra hele den arabiske verden. Her finner vi retter som falafel, tabbouli og hummus, i tillegg til mer ukjente retter. Han bruker mange av de lett tilgjengelige ingrediensene som er typiske i arabisk kokekunst, som for eksempel couscous, pinjekjerner, sesamfrø, auberginer og diverse krydder. Boken har oppskrifter på både norsk og arabisk.
*546 $aParallelltekst på norsk og arabisk
*574 $aChef Ramzis arabiska kokbok
*650 1$aMatlaging$zMidtøsten $1641.5956$2BS$9nob
*700 0$aMasser, Bo$d1954-$emedforf.$jsv.
*700 0$aEhrs, Bruno$d1953-$efotogr.$jsv.
*700 0$aØygard, Bente-Lill$d1957-$eovers.$jn.
*700 0$aØygard, Terje$d1958-$eovers.$jn.
*700 0$aKullberg, Lisa$emedarb.$jsv.
*850 $aTRANØY
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening