Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: Middagene, menyene, baksten
Her er oppfølgeren til «Trines mat». Opplegget er det samme som i første bok, med tydelige inndelinger og overskrifter. Trine har samlet enda flere oppskrifter, og serverer alt fra supper, vegetarretter, fisk- og sjømat til kylling, kjøtt og desserter. I tillegg finner vi et eget kapittel for baking, hvor det er inkludert nærmere 70 bakeoppskrifter, bl.a. eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kjeks m.m. Boken har også seks forskjellige ukesmenyer, hvor Trine har samlet forslag til retter og tilbehør. Vi finner også forfatterens forslag til bl.a. festmeny, venninnemiddag og italiensk aften.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001400 am 2200289 4500
*001366856
*008 a 00nob 2
*015 $a0440548$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-44729-8$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.5$zh$25
*08231$a641.815$25
*090 $bq$c641.5$dS
*100 0$aSandberg, Trine$d1964-$jn.
*24510$aTrines mat 2$cTrine Sandberg
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2015
*300 $a391 s.$bkol. ill.
*500 $aPå omslaget: Middagene, menyene, baksten
*505 $aHar register
*520 $aHer er oppfølgeren til «Trines mat». Opplegget er det samme som i første bok, med tydelige inndelinger og overskrifter. Trine har samlet enda flere oppskrifter, og serverer alt fra supper, vegetarretter, fisk- og sjømat til kylling, kjøtt og desserter. I tillegg finner vi et eget kapittel for baking, hvor det er inkludert nærmere 70 bakeoppskrifter, bl.a. eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kjeks m.m. Boken har også seks forskjellige ukesmenyer, hvor Trine har samlet forslag til retter og tilbehør. Vi finner også forfatterens forslag til bl.a. festmeny, venninnemiddag og italiensk aften.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*650 2$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*74000$aTrines mat to
*740 $aMiddagene, menyene, baksten
*850 $aSørreisa folkebibliotek
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening