Forfatter
Tittel Monas kokebok: godsaker med guts
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Mona Halvorsens matfilosofi er som følger: Det meste skal ikke ta mer enn en halvtime, og alt skal lages fra bunnen uten bruk av halvfabrikata. Denne personlige kokeboka inneholder oppskrifter til hverdag, fest og høytider, turmat, festivalmat, dagen-der-på-mat , desserter og godteri. Halvorsen driver et cateringfirma og gatekjøkkenet Royal Junk på Vålerenga i Oslo. Journalist og forfatter Lene Wikander har skrevet teksten.
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001093 am 2200217 4500
*001378927
*008 a 00nob 2
*015 $a0267817$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23897-0$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dH
*100 0$aHalvorsen, Mona$d1963-$jn.
*24510$aMonas kokebok$bgodsaker med guts$cMona Halvorsen, Lene Wikander
*260 $aOslo$bAschehoug$c2011
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*505 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520 $aMona Halvorsens matfilosofi er som følger: Det meste skal ikke ta mer enn en halvtime, og alt skal lages fra bunnen uten bruk av halvfabrikata. Denne personlige kokeboka inneholder oppskrifter til hverdag, fest og høytider, turmat, festivalmat, dagen-der-på-mat , desserter og godteri. Halvorsen driver et cateringfirma og gatekjøkkenet Royal Junk på Vålerenga i Oslo. Journalist og forfatter Lene Wikander har skrevet teksten.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aWikander, Lene$d1968-$emedforf.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening