Forfatter
Tittel Lakris: mat - drikke - søtsaker
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Visste du at lakris kan brukes som smakstilsetning og krydder i mange typer mat og drikke? I denne boka finner du 60 oppskrifter på bakverk, middager, desserter og drikke laget med lakris. I tillegg får du en rekke faktaopplysninger om lakris, og forfatteren forklarer hvorfor denne råvaren ikke bare smaker godt, men også kan gjøre godt for kroppen. Elisabeth Johansson har tidligere skrevet boken «Hjemmelaget is» (2014).
Har innholdsfortegnelse, internettadresser, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001395 am 2200289 4500
*001379262
*008 a 00nob 2
*015 $a0398374$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-43602-5$bib.$cNkr 299.00
*041 $hswe
*08231$a641.633$zh$25
*096 $a641.633 J
*100 0$aJohansson, Elisabeth$d1965-$jsv.
*24010$aLakrits
*24510$aLakris$bmat - drikke - søtsaker$cElisabeth Johansson ; foto: Helén Pe ; [oversatt fra svensk av Espen Borling Josefsen]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a143 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520 $aVisste du at lakris kan brukes som smakstilsetning og krydder i mange typer mat og drikke? I denne boka finner du 60 oppskrifter på bakverk, middager, desserter og drikke laget med lakris. I tillegg får du en rekke faktaopplysninger om lakris, og forfatteren forklarer hvorfor denne råvaren ikke bare smaker godt, men også kan gjøre godt for kroppen. Elisabeth Johansson har tidligere skrevet boken «Hjemmelaget is» (2014).
*574 $aOriginaltittel: Lakrits
*650 1$aLakris$0matlaging$1641.633$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aPe, Helén$d1973-$efotogr.$jsv.
*700 0$aJosefsen, Espen Borling$d1976-$eovers.$jn.
*850 $aLENVIK
*900 0$aBorling Josefsen, Espen$zJosefsen, Espen Borling$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening