Forfatter
Tittel Festmat: kokeboken for deg som vil imponere og servere
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Dette er kokeboken for alle som liker å arrangere fester og selskaper med god mat. Den er delt inn i 16 kapitler, hvert med et eget tema. Blant disse finner du fingermat til bobler, den store viltmiddagen, høstgrytefest, ostekveld, nyttårsaften, asiatisk festmeny og sofasnacks. I tillegg inneholder boken 10 kulinariske partybud. Forfatteren er inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer. Jørgen Kolderup er kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001232 am 2200241 4500
*001379269
*008 a 00nob 2
*015 $a0375709$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-92527-14-6$bib.$cNkr 389.00
*08231$a641.568$zh$25
*096 $aq641.568 K
*100 0$aKolderup, Jørgen$d1980-$jn.
*24510$aFestmat$bkokeboken for deg som vil imponere og servere$cJørgen Kolderup
*260 $a[Skiptvet]$bPepper$c[2013]
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aDette er kokeboken for alle som liker å arrangere fester og selskaper med god mat. Den er delt inn i 16 kapitler, hvert med et eget tema. Blant disse finner du fingermat til bobler, den store viltmiddagen, høstgrytefest, ostekveld, nyttårsaften, asiatisk festmeny og sofasnacks. I tillegg inneholder boken 10 kulinariske partybud. Forfatteren er inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer. Jørgen Kolderup er kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.
*650 1$aSelskapsmat$1641.568$2BS$9nor
*850 $aLENVIK
*950 0$aFestmat$zSelskapsmat$9nor
*950 0$aMatlaging$xSelskap$zSelskapsmat$9nor
*950 0$aSelskapsretter$zSelskapsmat$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening