Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Grytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001478 am 2200265 4500
*001386483
*008 a 00nob 2
*015 $a0459381 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-50293-5 $bib. $cNkr 299.00
*041 $hdan
*08201$a641.815 $zh $223/nor
*090 $bq $c641.81 $dS
*100 0$aSkaarup, Kirsten$jd.$wSkårup, Kirsten
*24014$aDet æltefri grydebrød$wæltefri grydebrød
*24510$aEltefritt grytebrød $ctekst og foto Kirsten Skaarup ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Erik Røed
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2016
*300 $a119 s. $bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aGrytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær.
*574 $aOriginaltittel: Det æltefri grydebrød
*650 1$aGrytebrød$0matlaging$1641.81/5$2BS $2BS $9nor
*650 2$aBrødbaking$1641.81/5$2BS $2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aRøed, Erik$d1966-$eovers. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening