Senja bibliotek, Gryllefjord

Kniv, sjel og gaffel [elektronisk ressurs]: på sporet av det sultne menneske
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kniv, sjel og gaffel [elektronisk ressurs]: på sporet av det sultne menneske
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.3 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM Sidetallet er hentet fra trykt utg. Hvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, noter
ISBN
  • 978-82-8211-516-2
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1 
*001398195
*007cn 
*008                      a          00nob 2
*015  $a7850$bBS Weblån
*015  $a0507423$bBIBBI
*019  $bga,la,nb,o
*020  $a978-82-8211-516-2
*08201$a641.3009$zh$223/nor
*090  $c641.3$dK
*100 0$aKroglund, Andrew P.$d1959-$jn.
*24510$aKniv, sjel og gaffel$bpå sporet av det sultne menneske$cAndrew P. Kroglund$helektronisk ressurs
*260  $aOslo$bVega$c2016
*300  $a1 elektronisk tekst (249 s.)
*500  $aNedlastbar e-bok. EPUB med DRM
*500  $aSidetallet er hentet fra trykt utg.
*505  $aHar bibliografi, noter
*520  $aHvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.
*538  $aFilstørrelse: 1455 KB
*650 1$aMat$xHistorie$1641.3009$2BS$9nor
*856  $uhttps://bookbites.com/no/velkommen-til-bookbites-troms/$zLån e-boka
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Dokumenter 
Send til