Forfatter
Tittel Kniv, sjel og gaffel [elektronisk ressurs]: på sporet av det sultne menneske
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM
Sidetallet er hentet fra trykt utg.
Hvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, noter
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001398195
*007cn
*008 a 00nob 2
*015 $a7850$bBS Weblån
*015 $a0507423$bBIBBI
*019 $bga,la,nb,o
*020 $a978-82-8211-516-2
*08201$a641.3009$zh$223/nor
*090 $c641.3$dK
*100 0$aKroglund, Andrew P.$d1959-$jn.
*24510$aKniv, sjel og gaffel$bpå sporet av det sultne menneske$cAndrew P. Kroglund$helektronisk ressurs
*260 $aOslo$bVega$c2016
*300 $a1 elektronisk tekst (249 s.)
*500 $aNedlastbar e-bok. EPUB med DRM
*500 $aSidetallet er hentet fra trykt utg.
*505 $aHar bibliografi, noter
*520 $aHvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.
*538 $aFilstørrelse: 1455 KB
*650 1$aMat$xHistorie$1641.3009$2BS$9nor
*856 $uhttps://bookbites.com/no/velkommen-til-bookbites-troms/$zLån e-boka
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening