Forfatter
Tittel Ølbrygging fra hånd til munn
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken henvender seg både til den som ønsker å bli en bedre ølkjenner, og til den som ønsker å brygge øl hjemme. Her presenteres alle hovedtyper av øl, med smak og særtrekk. Pilsner, pale ale, trappist og stout er noen av ølene som blir beskrevet. Videre forklares hjemmebrygging trinn for trinn: hvilket utstyr trenger man, ingredienser og selve prosessen. Forfatter og fotograf har reist Norge på kryss og tvers og samlet oppskrifter og gode råde fra landets mest kjente bryggere. Boken inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl.
Har innholdsfortegnelse, internettadresser, ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001341 am 2200229 4500
*001407467
*008 a 00nob 2
*015 $a0340917 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-1327-6 $bib. $cNkr 399.00
*08231$a641.873 $zh $25
*090 $bq $c641.873 $dH
*100 0$aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aØlbrygging fra hånd til munn $cThomas Horne, Colin Eick ; med illustrasjoner av Eivind Stoud Platou
*260 $aOslo $bKagge$ccop. 2013
*300 $a205 s. $bill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, internettadresser, ordliste, register
*520 $aBoken henvender seg både til den som ønsker å bli en bedre ølkjenner, og til den som ønsker å brygge øl hjemme. Her presenteres alle hovedtyper av øl, med smak og særtrekk. Pilsner, pale ale, trappist og stout er noen av ølene som blir beskrevet. Videre forklares hjemmebrygging trinn for trinn: hvilket utstyr trenger man, ingredienser og selve prosessen. Forfatter og fotograf har reist Norge på kryss og tvers og samlet oppskrifter og gode råde fra landets mest kjente bryggere. Boken inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl.
*650 1$aØl$0hjemmebrygging$1641.87/3$2BS $2BS $9nob
*700 0$aEick, Colin$d1970-$emedforf. $jn.
*700 0$aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$eillustr. $jn.
*900 0$aStoud Platou, Eivind $zPlatou, Eivind Stoud $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening