Forfatter
Tittel Simplissime : verdens enkleste kokebok
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter «Verdens enkleste kokebok» består av helt ukompliserte oppskrifter: Ingen av dem krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser. Ved hjelp av bilder og korte trinn-for-trinn-instruksjoner forklarer Jean-François Mallet fremgangsmåten til hver enkelt rett. Boka er delt inn i følgende deler: snacks og småretter, forretter, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon fra alle deler av verden og byr på klassiske retter som lammestek og andebryst, men også asiatisk-inspirerte retter og gatemat. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001381 am 2200265 4500
*001408885
*008 a 00nob 2
*015 $a0515480 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93493-05-1 $bib. $cNkr 349.00
*041 $hfre
*08201$a641.5 $zh $223/nor
*096 $aq641.5 M
*100 0$aMallet, Jean-François
*2401 $aSimplissime $ble livre de cuisine le plus facile
*24510$aSimplissime $bverdens enkleste kokebok $cJ.-F. Mallet ; [norsk oversettelse Marie Lexow]
*260 $aBekkestua $bMemo$c2017
*300 $a383 s. $bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $a«Verdens enkleste kokebok» består av helt ukompliserte oppskrifter: Ingen av dem krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser. Ved hjelp av bilder og korte trinn-for-trinn-instruksjoner forklarer Jean-François Mallet fremgangsmåten til hver enkelt rett. Boka er delt inn i følgende deler: snacks og småretter, forretter, hovedretter og desserter. Forfatteren har hentet inspirasjon fra alle deler av verden og byr på klassiske retter som lammestek og andebryst, men også asiatisk-inspirerte retter og gatemat. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: Simplissime
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aLexow, Marie$d1970-$eovers. $jn.
*850 $aLENVIK
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening