Forfatter
Tittel Gastromagi [elektronisk ressurs]: roman
Medansvarlig
Språk
Emne
År
Noter Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM
Sidetallet er hentet fra trykt utg.
Lei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*001412435
*007cn
*008 a 10nob 2
*015 $a8602$bBS Weblån
*015 $a0521250$bBIBBI
*019 $bga,la,nb,o$dR
*020 $a978-82-7488-691-9$cNkr 249.00
*041 $hspa
*100 0$aPout, Manuel$d1964-$jchil.
*24510$aGastromagi$broman$cManuel Pout ; til norsk i samarbeid med Bente Lodgaard$helektronisk ressurs
*260 $aOslo$bBokvennen$c2017
*300 $a1 elektronisk tekst (115 s.)
*500 $aNedlastbar e-bok. EPUB med DRM
*500 $aSidetallet er hentet fra trykt utg.
*520 $aLei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
*532 $aKulturfond
*538 $aFilstørrelse: 410 KB
*650 2$aRestauranter og kaféer $1647.95$2BS$9nob
*650 2$aRestaurantar og kaféar$1647.95$2BS$9nno
*655 2$aRoman$2BS$9nor
*700 0$aLodgaard, Bente$d1969-$eovers.$jn.$wLodgård, Bente
*856 $uhttps://bookbites.com/no/velkommen-til-bookbites-troms/$zLån e-boka
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening