Bardu folkebibliotek

Fermentering: mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fermentering: mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.4 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-02-49056-0
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001382nam  22002171  4500 
*001417238
*008                      a          00nob 2
*015  $a0459375$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-49056-0$bib.$cNkr 349.00
*08201$a641.4$zh$223/nor
*090  $bq$c641.4$dH
*100 0$aHammer, Gry$d1974-$jn.
*24510$aFermentering$bmat og drikke for glade tarmer og gode smaker!$cGry Hammer ; fotografi: Nadin Martinuzzi
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300  $a210 s.$bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aSiden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aFermentering$0hjemmekonservering$1641.4$2BS$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt18.07.2024Bardu folkebibliotek641.4 H