Kvæfjord bibliotek

Nytt brød: godt bakverk uten gluten
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Nytt brød: godt bakverk uten gluten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.815 F
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Denne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8173-549-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001254nam  22002771  4500 
*001421913
*008180406 2014           a          00nob 2
*015  $a0398322$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8173-549-1$bib.$cNkr 245.00
*041  $hswe
*08231$a641.815$zh$25
*096  $a641.815 F
*100 0$aFrej, Jessica$jsv.
*24010$aNytt bröd
*24510$aNytt brød$bgodt bakverk uten gluten$cJessica Frej og Maria Blohm ; fotografier ved Filippa Tredal ; oversatt av Eirik Myhr
*260  $aOslo$bExlibriz$ccop. 2014
*300  $a143 s$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aDenne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten.
*574  $aOriginaltittel: Nytt bröd
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.81/5$2BS$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aBlohm, Maria$emedforf.$jsv.
*700 0$aTredal, Filippa$efotogr.$jsv.
*700 0$aMyhr, Eirik$eovers.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kvæfjord bibliotek641.815 F