Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Sjokolade blir brukt i mange sammenhenger og i ulike former, som snacks, godteri, i kaker og desserter, vi drikker den og den blir brukt som gave. I denne boka har Sverre Sætre samlet det han mener er de perfekte oppskriftene på de viktigste sjokolade rettene. Han forklarer hvorfor nettopp disse 70 oppskriftene er så gode, og han forklarer steg for steg hvordan man skal gå fram for å tilberede dem riktig. Boka inneholder også en sjokolade skole som forklarer om produksjon og historie, kakaoprosent, sjokolade slag og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001106pam 22001931 4500
*001455868
*008190904 a 00nob 2
*015 $a0570068$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-328-0293-7$binnbundet$cNkr 499.00
*08201$a641.6374$zh$223/nor
*096 $aq641.6 S
*100 0$aSætre, Sverre$d1972-$jn.
*24510$aSjokolade boka$cSverre Sætre
*260 $a[Oslo]$bPress$c2019
*300 $a255 sider$billustrasjoner i farger
*505 $aHar register
*520 $aSjokolade blir brukt i mange sammenhenger og i ulike former, som snacks, godteri, i kaker og desserter, vi drikker den og den blir brukt som gave. I denne boka har Sverre Sætre samlet det han mener er de perfekte oppskriftene på de viktigste sjokolade rettene. Han forklarer hvorfor nettopp disse 70 oppskriftene er så gode, og han forklarer steg for steg hvordan man skal gå fram for å tilberede dem riktig. Boka inneholder også en sjokolade skole som forklarer om produksjon og historie, kakaoprosent, sjokolade slag og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aSjokolade $0matlaging$1641.6374$2BS$41124972$9nor
*850 $aSENJA
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening