Forfatter
Tittel Thai-obsessed: gatemat fra Bangkok til Oslo
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Siden 2004 har Terje Ommundsen drevet Plah, som er en av Norges fremste thai-fusion-restauranter. I sin andre kokebok, oppfølgeren til Thaimani (2014), viser Ommundsen hvordan man kan lage deilige småretter inspirert av Thailandsk gatemat. Det er enklere enn man tror, så lenge man sørger for å ha et lite utvalg av thai-sauser og krydderier liggende parat i kjøkkenskapet. Selv om dette er gatemat, er smakene og teksturene komplekse og spennende. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001166pam 22002291 4500
*001462101
*008 a 00nob 2
*015 $a0545657$bBIBBI
*019 $bl$etd
*020 $a978-82-05-50694-7$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.59593$zh$223/nor
*090 $bq$c641.59593$dO
*100 0$aOmmundsen, Terje$d1970-$jn.
*24510$aThai-obsessed$bgatemat fra Bangkok til Oslo$cTerje Ommundsen
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a253 s.$bkol. ill.
*505 $aHar ordliste, register
*520 $aSiden 2004 har Terje Ommundsen drevet Plah, som er en av Norges fremste thai-fusion-restauranter. I sin andre kokebok, oppfølgeren til Thaimani (2014), viser Ommundsen hvordan man kan lage deilige småretter inspirert av Thailandsk gatemat. Det er enklere enn man tror, så lenge man sørger for å ha et lite utvalg av thai-sauser og krydderier liggende parat i kjøkkenskapet. Selv om dette er gatemat, er smakene og teksturene komplekse og spennende. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521 $aGod, leselig skrift
*650 2$aMatlaging$zThailand$1641.59593$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening