Forfatter
Tittel Gladkokken: mat laget med kjærlighet og servert med et smil
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter «Alle kan lage mat!» Dette er filosofien til Jan Henrik Syvertsen, også kjent som Gladkokken. I denne boka viser han hvordan man kan lage enkel og smakfull hverdagsmat på en genial måte: gjennom trinn-for-trinn-oppskrifter. Slik blir også den viktige timingen i matlagingen enkelt å få til på beste vis. I denne boka får leseren både hverdagsmat og klassikere som ribbe med knasende svor, fransk løksuppe og skolebrød. Med alle oppskriftene i denne boka følger en QR-kode med videolink til Gladkokken TV, slik at man kan få visuell assistanse til oppskriftene ved behov. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001245pam 22002051 4500
*001464164
*008 a 00nob 2
*015 $a0545609$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93516-22-4$bib.$cNkr 379.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*096 $aq641.5 S
*100 0$aSyversen, Jan Henrik$d1978-$jn.
*24510$aGladkokken$bmat laget med kjærlighet og servert med et smil$c[forfatter: Jan Henrik Syversen]
*260 $a[Oslo]$bPilar forlag$c2018
*300 $a183 s.$bkol. ill.
*520 $a«Alle kan lage mat!» Dette er filosofien til Jan Henrik Syvertsen, også kjent som Gladkokken. I denne boka viser han hvordan man kan lage enkel og smakfull hverdagsmat på en genial måte: gjennom trinn-for-trinn-oppskrifter. Slik blir også den viktige timingen i matlagingen enkelt å få til på beste vis. I denne boka får leseren både hverdagsmat og klassikere som ribbe med knasende svor, fransk løksuppe og skolebrød. Med alle oppskriftene i denne boka følger en QR-kode med videolink til Gladkokken TV, slik at man kan få visuell assistanse til oppskriftene ved behov. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*850 $aSENJA
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening