Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken har Bent Stiansen samlet oppskrifter fra et langt liv bak grytene. Mesterkokken har plukket ut og bearbeidet oppskrifter som passer både til hverdags, søndagsmiddager og fester. Her finner leseren kjøttpudding og gratinert hummer, wontons med hoisinsaus og fårikål. Kapitlene er delt inn i forretter, supper, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter og kaker. Oppskriftene er presentert med hovedrett og tilbehør på én og samme side, slik at det er enkelt å holde oversikten. For hver av oppskriftene, presenterer Stiansen gode tips til forberedelser og timing på kjøkkenet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001508pam 22002651 4500
*001480382
*008 a 00nob 2
*015 $a0545902$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8169-479-8$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*096 $a641.5 S
*100 0$aStiansen, Bent$d1963-$jn.
*24510$aMine beste oppskrifter $cBent Stiansen
*260 $a[Oslo]$bFont$c2018
*300 $a267 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aI denne boken har Bent Stiansen samlet oppskrifter fra et langt liv bak grytene. Mesterkokken har plukket ut og bearbeidet oppskrifter som passer både til hverdags, søndagsmiddager og fester. Her finner leseren kjøttpudding og gratinert hummer, wontons med hoisinsaus og fårikål. Kapitlene er delt inn i forretter, supper, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter og kaker. Oppskriftene er presentert med hovedrett og tilbehør på én og samme side, slik at det er enkelt å holde oversikten. For hver av oppskriftene, presenterer Stiansen gode tips til forberedelser og timing på kjøkkenet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*572 $aUndertittel på omslaget: 125 deilige matretter til hverdags og fest
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*74000$a125 deilige matretter til hverdags og fest
*74000$aHundre og tjuefem deilige matretter til hverdags og fest
*74000$aEtt hundre og tjuefem deilige matretter til hverdags og fest
*850 $aSENJA
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening