Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boka kan man oppdage menneskekroppens skjulte hemmeligheter. Her kan man blant finne ut av hjernens hemmeligheter og lære om hvordan vi hører, ser og smaker ting, hva som skjer med maten når vi spiser og at hjertet slår 100 000 ganger i løpet av et døgn. Boka har mange faktaopplysninger og klaffer til å åpne, i tillegg er det et forstørrelsesglass i omslaget. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
1. norske utg. 2012
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001680pam 22003371 4500
*001496550
*008 j 00nob 2
*015 $a0508470$bBIBBI
*019 $ab,bu,u$bl
*020 $a978-82--316-1181-3$bib.$cNkr 129.00
*041 $heng
*08201$a612 $zh$223/nor
*096 $ab-u612 J
*100 0$aJackson-Carter, Stuart
*24014$aThe human body$blook closely$whuman body
*24510$aKroppen vår$cillustrasjoner av Stuart Jackson-Carter og Roger Stewart ; oversatt av Bjarte Kaldhol
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2016
*300 $a[14] s.$bkol. ill.$e1 forstørrelsesglass
*503 $a1. norske utg. 2012
*520 $aI denne boka kan man oppdage menneskekroppens skjulte hemmeligheter. Her kan man blant finne ut av hjernens hemmeligheter og lære om hvordan vi hører, ser og smaker ting, hva som skjer med maten når vi spiser og at hjertet slår 100 000 ganger i løpet av et døgn. Boka har mange faktaopplysninger og klaffer til å åpne, i tillegg er det et forstørrelsesglass i omslaget. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521 $aAlder: 6-13 år
*573 $aKatalogisert etter omslaget
*574 $aOriginaltittel: The human body : look closely
*650 1$aAnatomi og fysiologi$1612 $2BS$9nor
*653 2$aKroppen$2BS$9nor
*655 2$aKlaffebok$2BS$9nor
*700 0$aKaldhol, Bjarte$d1935-$eovers.$jn.
*700 0$aStewart, Roger$eillustr.
*850 $aSENJA
*900 0$aCarter, Stuart Jackson-$zJackson-Carter, Stuart$9nor
*950 0$aFysiologi og anatomi$zAnatomi og fysiologi$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=563395&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening