Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Yotam Ottolenghi er for de fleste synonymt med smaksrike og fargesterke retter fra Midtøstens kjøkken. I ENKELT har han samlet 130 oppskrifter på velsmakende retter hvor grønnsaker vel så ofte får være hovedingrediens. Gode basisråvarer tilberedt med spennende kombinasjoner av krydder og urter blir til måltider som kan nytes av alle enten det er hverdag eller fest. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001719pam 22003251 4500
*001499660
*008211104 a 0 00nob 2
*015 $a0639476$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-56120-5$binnbundet$cNkr 449.00
*0411 $heng
*08201$a641.555$zh$223/nor
*096 $a641.5 O
*100 0$aOttolenghi, Yotam$d1968-$jisr.-eng.$0(NO-TrBIB)12071531
*2401 $aSimple
*24510$aOttolenghi enkelt$cYolam Ottolenghi med Tara Wigley og Esme Howart ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen
*260 $aOslo$bGyldendal$c2022
*300 $a308 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aYotam Ottolenghi er for de fleste synonymt med smaksrike og fargesterke retter fra Midtøstens kjøkken. I ENKELT har han samlet 130 oppskrifter på velsmakende retter hvor grønnsaker vel så ofte får være hovedingrediens. Gode basisråvarer tilberedt med spennende kombinasjoner av krydder og urter blir til måltider som kan nytes av alle enten det er hverdag eller fest. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aTidsbesparende matlaging $1641.555$2bibbi$41130224$9nob
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aHowarth, Esme$eforf.$jeng.$0(NO-TrBIB)1585570377912
*700 0$aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$eovers.$jn.$0(NO-TrBIB)10025447
*700 0$aWigley, Tara$d1977-$eforf.$jeng.$0(NO-TrBIB)1585570377913
*74001$aEnkelt
*850 $aSENJA
*950 0$aFast food$zTidsbesparende matlaging $9nob
*950 0$aRask matlaging $zTidsbesparende matlaging $9nob
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=654397&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening