Forfatter
Tittel Surdeigsbakst fra Ille brød
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. Casper André Lugg og Martin Ivar Hveem Fjeld har tidligere gitt ut boken Surdeig.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002378pam 22003251 4500
*001505501
*008211213 a 0 00nob 2
*015 $a0644351$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-419-5693-5$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090 $bq$c641.81$dF
*100 0$aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$jn.$0(NO-TrBIB)15038382
*24510$aSurdeigsbakst fra Ille brød$cMartin Fjeld, Anca Tînc, Katerina Soukupová, Alan Bates ; foto Alex Conu
*260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2022]
*300 $a203 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. Casper André Lugg og Martin Ivar Hveem Fjeld har tidligere gitt ut boken Surdeig.
*650 1$aSurdeigsbrød$0matlaging$1641.815$2bibbi$41145374$9nor
*650 2$aBrødbaking $1641.815$2bibbi$41115667$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aTînc, Anca$eforf.$jrum.$0(NO-TrBIB)1656996720343
*700 0$aSoukupová, Katerina$eforf.$jtsj.$0(NO-TrBIB)1656996720225
*700 0$aBates, Alan$eforf.$0(NO-TrBIB)1656996720224
*700 0$aConu, Alex$d1983-$efotogr.$jrum.$0(NO-TrBIB)1656996720223
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3f63c0d2-4661-43c8-8d6b-f33a44cc180e/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3f63c0d2-4661-43c8-8d6b-f33a44cc180e/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*900 0$aHveem Fjeld, Marin Ivar$zFjeld, Martin Ivar Hveem$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=664765&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening