Gratangen bibliotek

Stabledyr fra skogen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Stabledyr fra skogen
Språk
  • Språk:
Emne
Noter
  • Sett med alle de dyrene små barn kan gjenkjenne. Her har du mange muligheter til å trene språket og finmotorikken med barnet ditt. Dyrene er deilige å ta på og den lille vil elske å gjette hvilket dyr som er blitt trukket opp av posen og stable det over det forrige før de alle sammen ramler ned på gulvet. Le Toy Van har vært produsenter siden 1995 og har opparbeidet et godt rykte for å opprettholde de omfattende kvalitets- og sikkerhetskrav som er satt i EU. De er dessuten en viktig spiller på området omkring bærekraftighet og etikk. Alt er produsert av plantede gummitre og malt med vannbasert giftfri farge. Godkjent fra 1 år, men de aller minste kan også undersøke dyrene så lenge en voksen holder et øye med. Produkt Informasjon Alder: 18 mdr. Velegnet for fFinmotorikk, hånd-øye-koordinasjon og problemløsning Merke: Le Toy Van Funksjon innen: Fantasi, finmotorikk, form- og fargegjenkjennelse, hånd-øye-koordinasjon, fordypelse og avslapning, konsentrasjon, kreativitet. Materiale:Tre Vedlikehold: Tørkes med fuktig klut Vekt i kg.:0.300
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      rm
*001507043
*007u 
*100  $aRoom2Play
*245  $aStabledyr fra skogen
*260  $bLeToyVan
*500  $aSett med alle de dyrene små barn kan gjenkjenne. Her har du mange muligheter til å trene språket og finmotorikken med barnet ditt.

Dyrene er deilige å ta på og den lille vil elske å gjette hvilket dyr som er blitt trukket opp av posen og stable det over det forrige før de alle sammen ramler ned på gulvet.

Le Toy Van har vært produsenter siden 1995 og har opparbeidet et godt rykte for å opprettholde de omfattende kvalitets- og sikkerhetskrav som er satt i EU. De er dessuten en viktig spiller på området omkring bærekraftighet og etikk.

Alt er produsert av plantede gummitre og malt med vannbasert giftfri farge.

Godkjent fra 1 år, men de aller minste kan også undersøke dyrene så lenge en voksen holder et øye med.

Produkt Informasjon

Alder: 18 mdr.
Velegnet for fFinmotorikk, hånd-øye-koordinasjon og problemløsning
Merke: Le Toy Van

Funksjon innen: Fantasi, finmotorikk, form- og fargegjenkjennelse, hånd-øye-koordinasjon, fordypelse og avslapning, konsentrasjon, kreativitet. 
Materiale:Tre
Vedlikehold: Tørkes med fuktig klut
Vekt i kg.:0.300
*650  $aLek og Lær biblioteket
*856  $fC:\Users\grata\OneDrive\Documents\BIBLEK\Nytt nr 1\stabledyr fra skogen av tre.jpeg
*856  $dC:\Users\grata\OneDrive\Documents\BIBLEK\Nytt nr 1\stabledyr fra skogen av tre.jpeg
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig (ikke til fjernlån) Gratangen bibliotekLek og Lær-biblioteket