Kvæfjord bibliotek

Spyro Reignited Trilogy [Nintendo Switch]: Spyro the Dragon, Ripto's Rage!, Year of the Dragon
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Spyro Reignited Trilogy [Nintendo Switch]: Spyro the Dragon, Ripto's Rage!, Year of the Dragon
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • Nintendo Switch / bu794.8 S
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • 1-3
År
  • 2019
Noter
  • Spyro er tilbake! Spyro Reignitet Trilogy introduserer spillere til en fullstendig remastret spillkolleksjon av de tre originale Spyro-spillene som startet fenomenet: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto s Rage! og Spyro: Year of the Dragon. Spyro Reignited Trilogy er laget på nytt fra bunnen av hovedutvikleren Toys for Bob og inneholder all den nostalgiske moroa fansen husker med mer enn 100 nivåer, forbedrede gevinster, Spyros gærne dragevenner og andre sprø karakterer, samt mye mer. Triologien har også forbedrede omgivelser, oppdaterte kontroller, helt ny belysning og gjenskapte filmsekvenser for en helt enestående opplevelse av dette eventyret. / Spyro the Dragon - Gnasty Gnorc er tilbake fra eksil og har sluppet løs en ond magi i Dragon Realms, som har fanget Dragons i krystaller og tilkalt en hel arme av Gnorcs. Spyro, med vennen Sparx the Dragonfly, er den eneste Dragon som kan reise gjennom de seks Homeworlds, frigjøre Dragons og redde dagen. / Spyro 2: Ripto s Rage! - Spyro har blitt tilkalt til landet Avalar for å overvinne den onde trollmannen Ripto som har startet krig i Avalars Homeworlds. Hver Homeworld holdes fanget av Ripto og hans undersåtter, og det er opp til Spyro å overvinne dem og bringe fred til Avalar. / Spyro: Year of the Dragon - Dragon Realms feirer Year of the Dragon når en mystisk maskert figur dukker opp for å stjele alle Dragon Eggs. En hær av Rhynocs som er fortryllet av den one Sorceress vokter nå de hjelpeløse eggene i the Forgotten Realms. Med nye og gamle venner legger Spyro ut på eventyr for å hente eggene, overvinne Rhynoc-hæren og stoppe den onde Sorceress.
ISBN
  • 5030917284595
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      mm
*001511111
*007c 
*008230110 2019                             
*019  $bm
*020  $a5030917284595$c399,- Nkr
*082  $a794.8
*096  $aNintendo Switch / bu794.8 S
*100  $aDan Neil
*245  $aSpyro Reignited Trilogy$bSpyro the Dragon, Ripto's Rage!, Year of the Dragon$cToys for Bob$hNintendo Switch
*250  $aReignited
*260  $aKyoto, Japan$bNintendo$c2019
*300  $a1 lagringsbrikke$blyd, farger$e1 lagringsbrikke
*440  $aSpyro$v1-3
*500  $aSpyro er tilbake! Spyro Reignitet Trilogy introduserer spillere til en fullstendig remastret spillkolleksjon av de tre originale Spyro-spillene som startet fenomenet: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto s Rage! og Spyro: Year of the Dragon.
*520  $aSpyro Reignited Trilogy er laget på nytt fra bunnen av hovedutvikleren Toys for Bob og inneholder all den nostalgiske moroa fansen husker med mer enn 100 nivåer, forbedrede gevinster, Spyros gærne dragevenner og andre sprø karakterer, samt mye mer. Triologien har også forbedrede omgivelser, oppdaterte kontroller, helt ny belysning og gjenskapte filmsekvenser for en helt enestående opplevelse av dette eventyret.$aSpyro the Dragon - Gnasty Gnorc er tilbake fra eksil og har sluppet løs en ond magi i Dragon Realms, som har fanget Dragons i krystaller og tilkalt en hel arme av Gnorcs. Spyro, med vennen Sparx the Dragonfly, er den eneste Dragon som kan reise gjennom de seks Homeworlds, frigjøre Dragons og redde dagen.$aSpyro 2: Ripto s Rage! - Spyro har blitt tilkalt til landet Avalar for å overvinne den onde trollmannen Ripto som har startet krig i Avalars Homeworlds. Hver Homeworld holdes fanget av Ripto og hans undersåtter, og det er opp til Spyro å overvinne dem og bringe fred til Avalar.$aSpyro: Year of the Dragon - Dragon Realms feirer Year of the Dragon når en mystisk maskert figur dukker opp for å stjele alle Dragon Eggs. En hær av Rhynocs som er fortryllet av den one Sorceress vokter nå de hjelpeløse eggene i the Forgotten Realms. Med nye og gamle venner legger Spyro ut på eventyr for å hente eggene, overvinne Rhynoc-hæren og stoppe den onde Sorceress.
*521  $aAldersgrense 7 år
*538  $aFor 1 spiller lokalt
*546  $aFlere språk: Engelsk, Bokmål, Svensk, Dansk, Finsk
*650  $aDataspill
*650  $aActionspill$0dataspill$1794.82
*655  $aFantastisk
*655  $aPuslespill
*700  $aToby Schadt$eDesigner
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kvæfjord bibliotekNintendo Switch / bu794.8 S