Senja bibliotek

Knallgodt helt uten gluten
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Knallgodt helt uten gluten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 G
Eier
  • SENJA
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
Noter
  • Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på. Sammen har Torill og Tom Victor lett etter oppskrifter, knep og ingredienser som gjør det mulig å lage knallgod mat, helt uten gluten. Nå presenterer de sine beste løsninger: Middager, bakst, kaker og desserter så gode at du har lyst til å lage dem igjen og igjen. Knallgodt er en fullblods moderne kokebok - stappfull av fristende og varierte retter, oppskrifter og tips for hverdagskjøkkenet. Helt uten gluten.
ISBN
  • 978-82-328-0493-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002085pam  22002891  4500
*001513256
*008220426                a       0  00nob 2
*015  $a0654626$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-328-0493-1$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5639311$zh$223/nor
*096  $a641.5 G
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.$0(NO-TrBIB)2125666
*24510$aKnallgodt helt uten gluten$cTom Victor Gausdal + Torill Schinstad ; foto: Lars Petter Pettersen
*260  $aOslo$bPress$c[2022]
*300  $a231 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aTom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på. Sammen har Torill og Tom Victor lett etter oppskrifter, knep og ingredienser som gjør det mulig å lage knallgod mat, helt uten gluten. Nå presenterer de sine beste løsninger: Middager, bakst, kaker og desserter så gode at du har lyst til å lage dem igjen og igjen. Knallgodt er en fullblods moderne kokebok - stappfull av fristende og varierte retter, oppskrifter og tips for hverdagskjøkkenet. Helt uten gluten.
*650 1$aGlutenfri kost$0matlaging$1641.5639311$2bibbi$41114199$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aSchinstad, Torill$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1665642634592
*700 0$aPettersen, Lars Petter$d1977-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)11069062
*850  $aSENJA
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/dcf7d899-d909-482a-8814-f86bf0a037f3/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/dcf7d899-d909-482a-8814-f86bf0a037f3/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aCøliaki$xErnæring$zGlutenfri kost$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=667963&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig (ikke til norgeslån) Senja bibliotek641.5 G