Kvæfjord bibliotek

Fishing: North Atlantic [Playstation 4]
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fishing: North Atlantic [Playstation 4]
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • Playstation 4 / 794.8 F
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • 2
År
  • 2022
Noter
  • Simulatorspillet Fishing: North Atlantic er et norsk bidrag til den internasjonale simulatortrenden. Dette er et sandkassespill av god kvalitet som gir spilleren inngående kunnskap om fisking, fiskearter og fiskeindustrien.Fishing: North-Atlantic er en oppfølger til suksessen Fishing: Barents Sea. Kjøpt inn av Norsk filminstitutt sin innkjøpsordning. Utforsk det store åpne havet rundt Nova Scotia og prøv deg frem med helt nye fiskeredskaper og et stort utvalg av svært detaljerte fiskebåter i denne kommersielle fiskesimulatoren Fishing: North Atlantic. Fishing: North Atlantic gir deg muligheten til å oppleve en vakker og realistisk spillverden, basert på virkelige kartdata, båter og fiskearter. Gjør deg klar til å oppleve et nytt værsystem med forbedret væreffekter, nordamerikanske fartøyer og fisketeknikker som harpun, dypvannsliner og hummerteiner. Kjøp større fiskebåter og bedre utstyr for å få bedre fangst. Fishing: North Atlantic gir deg 29 fiskebåter til disposisjon med mange forskjellige fiske redskaper og teknikker, som harpuner, som brukes til å jakte sverdfisk og tunfisk. Du starter med en harpunbåt og jobber deg deretter opp, slik at du kan sette dypvannsliner, fange snøkrabbe eller hummer. I tillegg til line, garn og tråling. Har du det som trengs for å klare denne utfordrende oppgaven? Planlegg din fiskekarriere gjennom hele året: Utfordrende vær som regn og snø, mens du leter etter de beste fiskeområdene og holder deg innenfor fiskekvotene! Den nye dynamiske måten fiskeartene oppfører seg på, vil kreve at du bruker både kartplotter og ekkolodd for å følge fiskens bevegelse gjennom årstidene. Nova Scotia er ikke bare kjent for sine rike fiskebestander som blåfinn tunfisk, hummer og sverdfisk, men er også kjent som en av verdens største kamskjellfiskeindustri. Finn de beste fiskeområdene, med helt nye spill mekanikker. Bruk kraner til å klargjøre, hale og tømme kamskjell posene, kontroller vaiertromler for å senke og heve kamskjell posene om bord på båten din. Sorter og ha en jevn hånd mens du rengjør kamskjellene før du oppbevarer dem ferske om bord på båten din. Lever fangsten i havnen og tjen penger!
ISBN
  • 5060760887629
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      mm
*001515930
*007c 
*008230317 2022                             
*019  $bm
*020  $a5060760887629$cNkr 349
*082  $a794.8
*096  $aPlaystation 4 / 794.8 F
*100  $aNazar Kozak
*245  $aFishing: North Atlantic$cGøran Myrland$hPlaystation 4
*250  $aComplete Edition
*260  $aStavanger, Norge$bMisc games As$c2022
*300  $a1 lagringsdisk$bfarge, lyd$e1 lagringsdisk
*440  $aFishing$v2
*500  $aSimulatorspillet Fishing: North Atlantic er et norsk bidrag til den internasjonale simulatortrenden. Dette er et sandkassespill av god kvalitet som gir spilleren inngående kunnskap om fisking, fiskearter og fiskeindustrien.Fishing: North-Atlantic er en oppfølger til suksessen Fishing: Barents Sea.
*500  $aKjøpt inn av Norsk filminstitutt sin innkjøpsordning.
*520  $aUtforsk det store åpne havet rundt Nova Scotia og prøv deg frem med helt nye fiskeredskaper og et stort utvalg av svært detaljerte fiskebåter i denne kommersielle fiskesimulatoren Fishing: North Atlantic. Fishing: North Atlantic gir deg muligheten til å oppleve en vakker og realistisk spillverden, basert på virkelige kartdata, båter og fiskearter. Gjør deg klar til å oppleve et nytt værsystem med forbedret væreffekter, nordamerikanske fartøyer og fisketeknikker som harpun, dypvannsliner og hummerteiner. Kjøp større fiskebåter og bedre utstyr for å få bedre fangst. Fishing: North Atlantic gir deg 29 fiskebåter til disposisjon med mange forskjellige fiske redskaper og teknikker, som harpuner, som brukes til å jakte sverdfisk og tunfisk. Du starter med en harpunbåt og jobber deg deretter opp, slik at du kan sette dypvannsliner, fange snøkrabbe eller hummer. I tillegg til line, garn og tråling. Har du det som trengs for å klare denne utfordrende oppgaven? Planlegg din fiskekarriere gjennom hele året: Utfordrende vær som regn og snø, mens du leter etter de beste fiskeområdene og holder deg innenfor fiskekvotene! Den nye dynamiske måten fiskeartene oppfører seg på, vil kreve at du bruker både kartplotter og ekkolodd for å følge fiskens bevegelse gjennom årstidene.
*520  $aNova Scotia er ikke bare kjent for sine rike fiskebestander som blåfinn tunfisk, hummer og sverdfisk, men er også kjent som en av verdens største kamskjellfiskeindustri. Finn de beste fiskeområdene, med helt nye spill mekanikker. Bruk kraner til å klargjøre, hale og tømme kamskjell posene, kontroller vaiertromler for å senke og heve kamskjell posene om bord på båten din. Sorter og ha en jevn hånd mens du rengjør kamskjellene før du oppbevarer dem ferske om bord på båten din. Lever fangsten i havnen og tjen penger!
*521  $aAldersgrense 7 år
*546  $aEngelsk
*650  $aDataspill
*650  $aPlaystation 4
*650  $aSportsfiske$1799.12
*650  $aFiskeindustri
*650  $aAtlanterhavet
*655  $aSandkassespill
*655  $afiskespill
*655  $asimulatorspill
*655  $adataspill
*700  $aGøran Myrland$eProdusent
*700  $aNazar Kozak$eRegissør
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kvæfjord bibliotekPlaystation 4 / 794.8 F