Gratangen bibliotek

Byggeklosser i tre, 60 deler
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Byggeklosser i tre, 60 deler
Språk
  • Språk:
Emne
Noter
  • Stimulerer barnets kreativitet og er bra for opptrening av finmotorikken. 60 stabelbare treklosser i forskjellige former, farger og størrelser. Klosser med bokstaver, engelske ord og bilder av dyr og gjenstander. Leveres i en stoffpose med snøring. Produktet er merket med FSC®, merket for ansvarsfullt skogbruk. Lekeklosser er en sann klassiker som har vært populær blant barn i generasjoner. Det starter som regel med treklosser før barnet avanserer til byggeklosser som Lego. Klosser stimulerer barnets kreativitet og er samtidig et bra verktøy for å trene på finmotorikken for de minste. Det som kanskje er mest morsomt er å bygge høye tårn, men her er det jo bare fantasien som setter grenser - mulighetene er uendelige. Denne pakken inneholder 60 treklosser i forskjellige former, farger og størrelser. Blant demt finner du klosser med bokstaver, engelske ord og bilder av dyr og ting som begynner på respektive bokstav, som f.eks. U og Unicorn. De kan derfor være et fint hjelpemiddel hvis du skal lære barnet bokstaver eller begynne tidlig med engelskopplæring. Treklossene leveres i en praktisk stoffpose med snørelukking. Produktet er merket med FSC®, merket for ansvarsfullt skogbruk. Produktspesifikasjoner Materiale Tre Øvrig Leveres i en tekstilpose Fra alder 18 måneder Antall deler 60 stk Forpakningens størrelse 19 x 18 x 15 cm Forpakningens vekt 1,56 kg
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      rm
*001516822
*007u 
*245  $aByggeklosser i tre, 60 deler
*500  $aStimulerer barnets kreativitet og er bra for opptrening av finmotorikken.
 60 stabelbare treklosser i forskjellige former, farger og størrelser.
 Klosser med bokstaver, engelske ord og bilder av dyr og gjenstander.
 Leveres i en stoffpose med snøring.
 Produktet er merket med FSC®, merket for ansvarsfullt skogbruk.

Lekeklosser er en sann klassiker som har vært populær blant barn i generasjoner. Det starter som regel med treklosser før barnet avanserer til byggeklosser som Lego. Klosser stimulerer barnets kreativitet og er samtidig et bra verktøy for å trene på finmotorikken for de minste. Det som kanskje er mest morsomt er å bygge høye tårn, men her er det jo bare fantasien som setter grenser - mulighetene er uendelige.

Denne pakken inneholder 60 treklosser i forskjellige former, farger og størrelser. Blant demt finner du klosser med bokstaver, engelske ord og bilder av dyr og ting som begynner på respektive bokstav, som f.eks. U og Unicorn. De kan derfor være et fint hjelpemiddel hvis du skal lære barnet bokstaver eller begynne tidlig med engelskopplæring. Treklossene leveres i en praktisk stoffpose med snørelukking.

Produktet er merket med FSC®, merket for ansvarsfullt skogbruk.

Produktspesifikasjoner
Materiale	Tre 
Øvrig	Leveres i en tekstilpose 
Fra alder	18 måneder
Antall deler	60 stk
Forpakningens størrelse	19 x 18 x 15 cm
Forpakningens vekt	1,56  kg
*650  $aLek og lær biblioteket
*856  $fC:\Users\Bibliotek\OneDrive - PolarSky\Bilder\Lek og Lær fotos\bilder 1\Nytt nr 1\byggeklosser.jpg
*856  $dC:\Users\Bibliotek\OneDrive - PolarSky\Bilder\Lek og Lær fotos\bilder 1\Nytt nr 1\byggeklosser.jpg
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Gratangen bibliotekLek og Lær-biblioteket