Kvæfjord bibliotek

Sonic Frontiers [Nintendo Switch]
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Sonic Frontiers [Nintendo Switch]
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • Nintendo Switch / bu794.8 SON
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2022
Noter
  • Opplev Sonic på en helt ny måte! Verdener knuses sammen i Sonic the Hedgehogs nyeste fartsfylte eventyr! I søken etter de manglende Chaos-diamantene blir Sonic strandet på en eldgammel øy full av mystiske skapninger. Ta opp kampen mot horder av kraftige fiender mens du utforsker en fantastisk verden av action, eventyr og mysterier. Akselerer til nye høyder og opplev spenningen av høyhastighets plattforming i åpne områder mens du suser gjennom de fem gigantiske Starfall Islands. Hopp inn i eventyret, behersk kraften fra the Ancients og sloss for å stoppe de nye mystiske fiendene. Velkommen til den nye evolusjonen av Sonic spill! Du kan forvente: Opplev plattforming over helt nye åpne soner Sus gjennom fem gigantiske øyer som florerer med tykke skoger, kraftige fosser og sviende ørkenlandskap, hver med sine unike actionfylte plattforming-utfordringer, og bortgjemte hemmeligheter å finne. Usammenlignbar høyhastighets frihet Ta eventyret ditt over Starfall Islands og se hva hver av dem har å tilby i en fart kun Sonic kan levere. Ta turen dit du ønsker og finn sideoppdrag, løs gåter, nå toppen av enorme strukturer, ta en fisketur og møt et vennlig ansikt eller to på veien. Utfordre deg selv i Cyber Space Ta reisen inn i Cyber Space via portaler du vil finne spredt over alle øyene. Du vil kunne utfordre deg selv i klassisk 3D-platforming i Sonic-hastigheter, fullpakket med utfordringer som vil sette evnene dine på prøve. Cyber-Powered-kamper Starfall Islands huser en mystiske skapninger Sonic aldri før har møtt på. Bruk det helt nye kampsystemet og oppgrader evnene dine i et skill tree for å strategisk bekjempe fiender og kolossale titaner ved å kombinere bevegelser som unnvikinger, parering, kontring, komboer og den helt nye Cyloop-egenskapen. Et nytt eventyr fullt av mysterier og intriger Ta kontroll over Sonic og begi deg ut på en reise for å løse opp i mysterie av det som er igjen av en eldgammel sivilisasjon plaget av robothorder. Med intet annet enn en håndfull spørsmål og en kroppsløs stemme til å veilede deg, vil du starte en reise for å redde vennene dine og de gåtefulle innbyggerne av Starfall Islands fra en gigantisk, mekanisert trussel. Akselerer til nye høyder og opplev spenningen av høyhastighets plattforming i åpne områder mens du suser gjennom de fem gigantiske Starfall Islands.
ISBN
  • 5-055277-048380
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      mm
*001527363
*007c 
*008231122 2022                             
*019  $bm
*020  $a5-055277-048380$c399,- Nkr
*082  $a794.8
*096  $aNintendo Switch / bu794.8 SON
*100  $aSonic Team
*245  $aSonic Frontiers$cSonic Team$hNintendo Switch
*250  $aNintendo Switch
*260  $a27 Great West Rd, Brentford TW8 9BW, Storbritannia$bSEGA Europe$c2022
*300  $a1 spillbrikke$blys, lyd$e1 spillbrikke
*440  $aSonic the Hedgehog
*500  $aOpplev Sonic på en helt ny måte!

Verdener knuses sammen i Sonic the Hedgehogs nyeste fartsfylte eventyr! I søken etter de manglende Chaos-diamantene blir Sonic strandet på en eldgammel øy full av mystiske skapninger. Ta opp kampen mot horder av kraftige fiender mens du utforsker en fantastisk verden av action, eventyr og mysterier. Akselerer til nye høyder og opplev spenningen av høyhastighets plattforming i åpne områder mens du suser gjennom de fem gigantiske Starfall Islands. Hopp inn i eventyret, behersk kraften fra the Ancients og sloss for å stoppe de nye mystiske fiendene. Velkommen til den nye evolusjonen av Sonic spill!

Du kan forvente:

    Opplev plattforming over helt nye åpne soner
Sus gjennom fem gigantiske øyer som florerer med tykke skoger, kraftige fosser og sviende ørkenlandskap, hver med sine unike actionfylte plattforming-utfordringer, og bortgjemte hemmeligheter å finne.


    Usammenlignbar høyhastighets frihet
Ta eventyret ditt over Starfall Islands og se hva hver av dem har å tilby i en fart kun Sonic kan levere. Ta turen dit du ønsker og finn sideoppdrag, løs gåter, nå toppen av enorme strukturer, ta en fisketur og møt et vennlig ansikt eller to på veien.


    Utfordre deg selv i Cyber Space
Ta reisen inn i Cyber Space via portaler du vil finne spredt over alle øyene. Du vil kunne utfordre deg selv i klassisk 3D-platforming i Sonic-hastigheter, fullpakket med utfordringer som vil sette evnene dine på prøve.


    Cyber-Powered-kamper
Starfall Islands huser en mystiske skapninger Sonic aldri før har møtt på. Bruk det helt nye kampsystemet og oppgrader evnene dine i et skill tree for å strategisk bekjempe fiender og kolossale titaner ved å kombinere bevegelser som unnvikinger, parering, kontring, komboer og den helt nye Cyloop-egenskapen.


    Et nytt eventyr fullt av mysterier og intriger
Ta kontroll over Sonic og begi deg ut på en reise for å løse opp i mysterie av det som er igjen av en eldgammel sivilisasjon plaget av robothorder. Med intet annet enn en håndfull spørsmål og en kroppsløs stemme til å veilede deg, vil du starte en reise for å redde vennene dine og de gåtefulle innbyggerne av Starfall Islands fra en gigantisk, mekanisert trussel.
*520  $aAkselerer til nye høyder og opplev spenningen av høyhastighets plattforming i åpne områder mens du suser gjennom de fem gigantiske Starfall Islands.
*521  $aAldersgrense: 7 år
*538  $aSystemkrav: Nintendo Switch
*546  $aEngelsk
*650  $aNintendo Switch
*650  $aEventyr
*650  $aAction
*650  $aSonic
*650  $aHastighet
*650  $aRoboter
*650  $aUtforsking
*655  $aPlattformspill
*655  $aArcade
*655  $aAction-eventyrspill
*655  $aÅpen-verden
*700  $aMorio Kishimoto$eDirektør
*700  $aTakashi Iizuka$eProdusent
*700  $aSachiko Kawamura$eProdusent
*700  $aJyunpei Ootsu$eDesigner
*700  $aHiroki Tokunaga$eProgrammering
*700  $aYoshitaka Miura$eKunstner
*700  $aIan Flynn$eForfatter
*700  $aMorio Kishimoto$eForfatter
*700  $aJyunpei Ootsu$eForfatter
*700  $aTomoya Ohtani$eKomponist
*700  $aKenichi Tokoi$eKomponist
*700  $aTakahito Eguchi$eKomponist
*700  $aRintaro Soma$eKomponist
*700  $aKenji Mizuno$eKomponist
*700  $aKanon Oguni$eKomponist
*700  $aHiroshi Kawaguchi$eKomponist
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt27.06.2024Kvæfjord bibliotekNintendo Switch / bu794.8 SON