Forfatter
Tittel Bra kokt: en kjærlighetshistorie om mat, punk og vennskap
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Christopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christtopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gleder. Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen. Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar - ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst - hvordan lage din egen paprikachips!
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002205pam 22002531 4500
*001532639
*008221222 a 0 00nob 2
*015 $a0673431$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-56425-1$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5$zh$223/nor/20230329
*096 $a641.5 H
*100 0$aHaatuft, Christopher$d1980-$jn.$0(NO-TrBIB)12036806
*24510$aBra kokt$ben kjærlighetshistorie om mat, punk og vennskap$cChristopher Haatuft
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2023]
*300 $a279 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aChristopher Haatuft er mest kjent fra superrestauranten Lysverket i Bergen, og i denne boken byr han på retter han lager både i restaurantene sine og til flokken sin. Christtopher forteller også åpenhjertig om kokkelivets utfordringer og matens gleder. Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen. Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar - ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst - hvordan lage din egen paprikachips!
*650 1$aMatlaging$1641.5$2bibbi$41121834$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*850 $aSENJA
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/808bfc0e-7355-4ba5-90b1-918e500f7e56/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/808bfc0e-7355-4ba5-90b1-918e500f7e56/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=676605&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening