Forfatter
Tittel Digg thai: enkel thaimat fra Warunees kjøkken
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002178pam 22002651 4500
*001535856
*008231109 a 0 00nob 2
*015 $a0700544$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-59970-3$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.59593$zh$223/nor/20240507
*090 $c641.59593$dBOL
*100 0$aBolstad, Warunee$d1985-$jn.$0(NO-TrBIB)1585570378240
*24510$aDigg thai$benkel thaimat fra Warunees kjøkken$cWarunee Bolstad ; foto: Studio Dreyer Hensley
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2024]
*300 $a191 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aDIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
*650 1$aMatlaging$zThailand $1641.59593$2bibbi$41125428$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*710 0$aStudio Dreyer Hensley$0(NO-TrBIB)15015428
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/403a15ca-423f-4a68-bb6c-6d99141285aa/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/403a15ca-423f-4a68-bb6c-6d99141285aa/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=769256&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening