Målselv bibliotek

Digg thai: enkel thaimat fra Warunees kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Digg thai: enkel thaimat fra Warunees kjøkken
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.59593 BOL
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2024
Noter
  • DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
ISBN
  • 978-82-05-59970-3
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002178pam  22002651  4500
*001535856
*008231109                a       0  00nob 2
*015  $a0700544$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-59970-3$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.59593$zh$223/nor/20240507
*090  $c641.59593$dBOL
*100 0$aBolstad, Warunee$d1985-$jn.$0(NO-TrBIB)1585570378240
*24510$aDigg thai$benkel thaimat fra Warunees kjøkken$cWarunee Bolstad ; foto: Studio Dreyer Hensley
*260  $aOslo$bGyldendal$c[2024]
*300  $a191 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aDIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
*650 1$aMatlaging$zThailand$1641.59593$2bibbi$41125428$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*710 0$aStudio Dreyer Hensley$0(NO-TrBIB)15015428
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/403a15ca-423f-4a68-bb6c-6d99141285aa/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/403a15ca-423f-4a68-bb6c-6d99141285aa/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=769256&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt25.06.2024Målselv bibliotek641.59593 BOL