Forfatter
Tittel Julehøgtid: den beste maten og dei gode tradisjonane
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Med boka "Julehøgtid" kjem en garantert i julestemning. Her finn du alt frå lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøt, medisterpølser, smalahovud og reinsdyrsteik, lammerull, sildevariantar, rakfisk og sylte laga frå botnen av, til romjulstapas av julematrestar, dessertar som moltekrem og karamellpudding, øl og dram og drinkar, lefser og kva for 7 kakeslag du berre må bake. Boka inneheld fire delar: Førjulstid og førebuingar til julehøgtida, Sjølvaste julekvelden, Romjulsdrøm og Den store nyttårsmiddagen. Omtalen er utarbeidd av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001388pam 22002531 4500
*001476197
*008200813 a 00nno 2
*015 $a0592839$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2611-5$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5686$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dB
*100 0$aBrimi, Arne$d1957-$jn.
*24510$aJulehøgtid$bden beste maten og dei gode tradisjonane$cArne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a220 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aMed boka "Julehøgtid" kjem en garantert i julestemning. Her finn du alt frå lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøt, medisterpølser, smalahovud og reinsdyrsteik, lammerull, sildevariantar, rakfisk og sylte laga frå botnen av, til romjulstapas av julematrestar, dessertar som moltekrem og karamellpudding, øl og dram og drinkar, lefser og kva for 7 kakeslag du berre må bake. Boka inneheld fire delar: Førjulstid og førebuingar til julehøgtida, Sjølvaste julekvelden, Romjulsdrøm og Den store nyttårsmiddagen. Omtalen er utarbeidd av BS.
*546 $aNynorsk tekst
*650 1$aJulemat$0matlaging$1641.5686$2BS$41115615$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*700 0$aHjeltnes, Arne$d1963-$eforf.$jn.
*700 0$aMøller, Mette$d1965-$efotogr.$jn.
*950 0$aMatlaging$xJul$zJulemat$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening