Senja bibliotek

Spiselig [elektronisk ressurs]: en fortelling om maten og mennesket
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Spiselig [elektronisk ressurs]: en fortelling om maten og mennesket
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 613.2 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Nedlastbar e-bok. EPUB med DRM Sidetallet er hentet fra trykt utg. Mange i dag interesserer seg for mat og hva som er sunt og usunt for oss, men det hersker også stor forvirring og mange myter rundt temaet. Denne boken er en fortelling om maten. Om hvor maten kommer fra, hvilke konsekvenser matproduksjonen har for våre omgivelser, og hvilke funksjoner og effekter maten har i kroppen. Økologisk mat, fare for giftstoffer og miljøgifter i maten, genmodifisering, klimaeffekter og spørsmål om det vil være nok mat i fremtiden, er temaer boken drøfter. Den siste delen av boken er dedikert til helseeffekter av maten. Her forklares de tre hovedutfordringene - fedme, diabetes 2 og hjerte- og karsykdommer - grundig. I tillegg vil man finne gode råd for et sunt kosthold. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi
ISBN
  • 978-82-03-29607-9
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1 
*001380981
*007cn 
*008                      a          00nob 2
*015  $a6922$bBS Weblån
*015  $a0468704$bBIBBI
*019  $bga,la,nb,o
*020  $a978-82-03-29607-9$cNkr 269.00
*08201$a613.2$zh$223/nor
*090  $c613.2$dS
*100 0$aSvihus, Birger$d1966-$jn.
*24510$aSpiselig$ben fortelling om maten og mennesket$cBirger Svihus$helektronisk ressurs
*260  $aOslo$bAschehoug$c2016
*300  $a1 elektronisk tekst (242 s.)
*500  $aNedlastbar e-bok. EPUB med DRM
*500  $aSidetallet er hentet fra trykt utg.
*505  $aHar bibliografi
*520  $aMange i dag interesserer seg for mat og hva som er sunt og usunt for oss, men det hersker også stor forvirring og mange myter rundt temaet. Denne boken er en fortelling om maten. Om hvor maten kommer fra, hvilke konsekvenser matproduksjonen har for våre omgivelser, og hvilke funksjoner og effekter maten har i kroppen. Økologisk mat, fare for giftstoffer og miljøgifter i maten, genmodifisering, klimaeffekter og spørsmål om det vil være nok mat i fremtiden, er temaer boken drøfter. Den siste delen av boken er dedikert til helseeffekter av maten. Her forklares de tre hovedutfordringene - fedme, diabetes 2 og hjerte- og karsykdommer - grundig. I tillegg vil man finne gode råd for et sunt kosthold. Omtalen er utarbeidet av BS.
*538  $aFilstørrelse: 517 KB
*650 1$aMatvarer$0kosthold$1613.2$2BS$2BS$9nob
*650 1$aMatvarer$0kosthald$1613.2$2BS$2BS$9nno
*856  $uhttps://bookbites.com/no/velkommen-til-bookbites-troms/$zLån e-boka
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Dokumenter 
Send til