Forfatter
Tittel Ernæring : mer enn mat og drikke
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken tar for seg grunnleggende ernæringskunnskaper, samt kosthold ved ulike sykdommer og sykdomstilstander, og i forhold til ulike aldersgrupper. Den fokuserer på ernæringens betydning for å forebygge sykdom og underernæring. Boken er først og fremst beregnet på studenter som tar bachelorgrad i sykepleie. Også andre helsearbeider kan ha nytte av den. Til denne femte utgaven er alle kapitlene revidert og oppdatert, og de nye kostrådene fra Helsedirektoratet er inkorporert i boken.
1. utg. 1997
Har bibliografi, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001088 am 2200217 4500
*001400343
*008 a 00nob 2
*015 $a0449314 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-450-1841-7 $bh. $cNkr 495.00
*08231$a613.2 $zh $25
*090 $c613.2 $dS
*100 0$aSortland, Kjersti$d1954-$jn.
*24510$aErnæring $bmer enn mat og drikke $cKjersti Sortland
*250 $a5. utg.
*260 $aBergen $bFagbokforl.$c2015
*300 $a304 s. $bkol. ill.
*503 $a1. utg. 1997
*505 $aHar bibliografi, register
*520 $aBoken tar for seg grunnleggende ernæringskunnskaper, samt kosthold ved ulike sykdommer og sykdomstilstander, og i forhold til ulike aldersgrupper. Den fokuserer på ernæringens betydning for å forebygge sykdom og underernæring. Boken er først og fremst beregnet på studenter som tar bachelorgrad i sykepleie. Også andre helsearbeider kan ha nytte av den. Til denne femte utgaven er alle kapitlene revidert og oppdatert, og de nye kostrådene fra Helsedirektoratet er inkorporert i boken.
*650 1$aErnæring$0kosthold$1613.2$2BS $2BS $9nob
*653 $aSYP-1012-D17
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening