Forfatter
Tittel Aichas middelhavsmat: solens kjøkken
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne inspirerende kokeboken er proppfull av fargerike, fristende middelhavsklassikere og Aichas egne oppskrifter basert på matkulturen rundt Middelhavet - solens kjøkken. I Aichas middelhavsmat - solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt. Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002008pam 22002531 4500
*001521664
*008230228 a 0 00nob 2
*015 $a0680130$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-59134-9$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.591822$zh$223/nor/20230329
*096 $a641.59 B
*100 0$aBouhlou, Aicha$d1964-$jmarok.-n.$0(NO-TrBIB)1470399606128
*24510$aAichas middelhavsmat$bsolens kjøkken$cAicha Bouhlou
*260 $aOslo$bGyldendal$c[2023]
*300 $a279 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aDenne inspirerende kokeboken er proppfull av fargerike, fristende middelhavsklassikere og Aichas egne oppskrifter basert på matkulturen rundt Middelhavet - solens kjøkken. I Aichas middelhavsmat - solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt. Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.
*650 1$aMatlaging $zMiddelhavsområdet$1641.591822$2bibbi$41120803$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*850 $aSENJA
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/462ae797-dad3-45ef-98b6-cae119a4dd5b/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/462ae797-dad3-45ef-98b6-cae119a4dd5b/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=676612&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening