Forfatter
Tittel Bak glutenfritt med Ulrika
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. I denne boken finner du oppskrifter på blant annet brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier - helt uten gluten og hvitt sukker. Oppskriftene baserer seg kun på naturlige ingredienser og med glutenfrie melsorter. Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere, og har utgitt 21 kokebøker.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001283nam 22002651 4500
*001419386
*008 a 00nob 2
*015 $a0459768$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-610-3$bib.$cNkr 379.00
*041 $hswe
*08201$a641.815$zh$223/nor
*096 $a641.81 D
*100 0$aDavidsson, Ulrika$d1971-$jsv.
*24010$aBaka glutenfritt med Ulrika
*24510$aBak glutenfritt med Ulrika$cUlrika Davidsson ; oversatt av Trude Monssen ; foto: Malte Danielsson
*260 $aOslo$bJ.M. Stenersen$ccop. 2016
*300 $a125 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aMange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. I denne boken finner du oppskrifter på blant annet brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier - helt uten gluten og hvitt sukker. Oppskriftene baserer seg kun på naturlige ingredienser og med glutenfrie melsorter. Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere, og har utgitt 21 kokebøker.
*574 $aOriginaltittel: Baka glutenfritt med Ulrika
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.81/5$2BS$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aDanielsson, Malte$d1961-$efotogr.$jsv.
*700 0$aMonssen, Trude$d1951-$eovers.$jn.
*850 $aBERG
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening