Forfatter
Tittel Glutenfri baking: brød og søte favoritter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken henvender seg til alle som like å bake, uavhengig av kunnskapsnivå. Er finner man oppskrifter på glutenfritt bakverk som muffins, brød, scones, makroner og kaker. Mange av oppskriftene har også alternative forslag til melk og hvitt sukker. Man kan også gjøre seg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001354pam 22002771 4500
*001480027
*008190225 a 00nob 2
*015 $a0557855$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7488-909-5$binnbundet$cNkr 349.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*096 $a641.81 H
*100 0$aHovenäs, Susanne$d1970-$jsv.
*24010$aBaka glutenfritt$bmatbröd och söta favoriter
*24510$aGlutenfri baking$bbrød og søte favoritter$cSusanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén
*250 $a1. utgave
*260 $a[Oslo]$bSolumbokvennen$c[2019]
*300 $a125 sider$billustrasjoner i farger
*505 $aHar register
*520 $aBoken henvender seg til alle som like å bake, uavhengig av kunnskapsnivå. Er finner man oppskrifter på glutenfritt bakverk som muffins, brød, scones, makroner og kaker. Mange av oppskriftene har også alternative forslag til melk og hvitt sukker. Man kan også gjøre seg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.815$2BS$41137539$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*700 0$aRandeniye, Malin$d1983-$emedforf.$jsv.
*700 0$aHildén Smith, Eva$d1980-$efotogr.$jsv.
*850 $aSENJA
*900 0$aSmith, Eva Hildén$zHildén Smith, Eva$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening