Forfatter
Tittel Herlig glutenfritt: forretter, hovedretter, desserter, brød
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og bakverk, alt helt glutenfritt. Man kan enten sette sammen menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, eller benytte seg av forfatterens ferdige menyforslag bakerst i boken. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidligere utgitt boken \201DGodt uten gluten\201D (2010).
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001301nam 22002651 450
*001296191
*00520111111070000.0
*008 2011 a 00nob 2
*015 $a0273683$bBIBBI
*020 $a978-82-02-34482-5$bib.$cNkr 299.00
*041 $hswe
*08231$a641.563$zh$25
*090 $c641.563$dH
*1000 $aEkstrand Hemmingsson, Elisabeth$d1948-$jsv.
*24010$aBjud glutenfritt
*24510$aHerlig glutenfritt$bforretter, hovedretter, desserter, brød$cElisabeth Ekstrand Hemmingsson ; [norsk oversettelse: Monica Faye]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300 $a158 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og bakverk, alt helt glutenfritt. Man kan enten sette sammen menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, eller benytte seg av forfatterens ferdige menyforslag bakerst i boken. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidligere utgitt boken \201DGodt uten gluten\201D (2010).
*574 $aOriginaltittel: Bjud glutenfritt
*6501 $aGlutenfri kost$0matlaging$1641.563$2BS$9nor
*7000 $aFaye, Monica$eovers.$jn.
*9000 $aHemmingsson, Elisabeth Ekstrand$zEkstrand Hemmingsson, Elisabeth$9nor
*9500 $aCøliaki $xErnæring$zGlutenfri kost$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening