Målselv bibliotek

Gastronomi: til bords med historien
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gastronomi: til bords med historien
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 394.1 N
Eier
  • Målselv
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2000
Noter
  • 1. utg.: 1987 Bibliografi: s. 369-374
ISBN
  • 82-03-22503-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am 
*001167021
*008                      a     a    00nob 2
*015  $a0110313$bBIBBI
*020  $a82-03-22503-9$bh.
*08231$a394.1$zh
*08231$a641.01
*090  $c394.1$dN
*100 0$aNotaker, Henry$d1941-$jn.
*24510$aGastronomi$btil bords med historien$cHenry Notaker
*260  $aOslo$bAschehoug$c2000
*300  $a379 s.$bill.
*503  $a1. utg.: 1987
*505  $aBibliografi: s. 369-374
*650 1$aSpise- og drikkeskikker$1394.1$2BS
*650 2$aGastronomi$1641.01$2BS
*850  $aMålselv
*950 0$aBordskikker$zSpise- og drikkeskikker
*950 0$aMat$zSpise- og drikkeskikker$0tradisjoner
*950 0$aMatglede$zGastronomi
*950 0$aMatskikker$zSpise- og drikkeskikker
*950 0$aMatvarer$zSpise- og drikkeskikker$0tradisjoner
*950 0$aSpiseskikker$zSpise- og drikkeskikker
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Målselv bibliotek394.1 N